fredag den 29. februar 2008

Ankomst til Kuala Lumpur






Dagen idag:
Vi tog en taxa fra hotellet kl. 10 i formiddags, og var fremme ved China Town Inn kl. 17.30 lokaltid. Vi fandt en bus ved lufthavnen der koerte lige til Chinatown hvor vi bor, men turen tog 1,5 time, saa fik laest og sovet lidt. Faktisk laengere tid en flyveturen der tog 5 kvarter :-)

Efter at have vaeret oppe med vores tasker paa vaerelset, gik vi ud for at finde noget at spise. Kom lige til at smutte ind i et par butikker paa vejen, og endte med at shoppe lidt. Anja tog en menu til aftensmad der bestod af suppe, kylling med ris og frugt + the til 17MYR. Det er vist cirka 26 kroner. Chris fik steak til 30 MYR. Vi er meget begejstrede for priserne der har vist sig at vaere lavere end i Thailand.

Desvaerre er vejret ikke saerlig godt, og Chris har lige fundet 7 doegns udsigt der siger at det ikke bliver bedre. Men det er jo stadig en stor oplevelse at vaere her og det er i det mindst noget varmere end i Danmark :-)

1 kommentar:

ikh sagde ...

Hej Anja og Christina.
Smart man kan sidde inde i varmen og følge med i jeres (officielle) gøren og laden. Det lader til i har en super oplevelse langt fra hjemmet og uden øl.
Vi glæder os til at læse mere fra rejsen.
Knus fra TOA